Μετάβαση στο περιεχόμενο
info@bioximiki.gr
22310 69200
Facebook
Linkedin
Instagram
Εταιρικό Προφίλ
Διαπίστευση ISO 17025
Όροι & Προϋποθέσεις
Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
Εργαστηριακές Αναλύσεις
Νερό – Απόβλητα
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
Θαλασσινό Νερό
Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
Τρόφιμα
Διατροφική Επισήμανση
Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
Χημική Ανάλυση Τροφίμων
Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
Βαρέα Μέταλλα
Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
Αλλεργιογόνα
Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
Αναλύσεις Halal
Ενεργότητα Νερού (aw)
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Ελαιόλαδο
Μέλι
Σφάγια
Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
Υπηρεσίες R & D
Αγροτικά
Έδαφος
Φύλλα
Λιπάσματα
Ζωοτροφές
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
Επιχειρήσεις Τροφίμων
HACCP Codex Alimentarius
ISO 22000 (HACCP)
FSSC 22000
BRC Food Technical Standard
IFS (International Food Standard)
Σήμανση Vegan / Vegetarian
Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
Διαχείριση Ποιότητας
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
Πιστοποίηση
Άρθρα – Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
Οδηγίες δειγματοληψίας
Ευκαιρία Εργασίας
Menu
Εταιρικό Προφίλ
Διαπίστευση ISO 17025
Όροι & Προϋποθέσεις
Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
Εργαστηριακές Αναλύσεις
Νερό – Απόβλητα
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
Θαλασσινό Νερό
Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
Τρόφιμα
Διατροφική Επισήμανση
Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
Χημική Ανάλυση Τροφίμων
Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
Βαρέα Μέταλλα
Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
Αλλεργιογόνα
Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
Αναλύσεις Halal
Ενεργότητα Νερού (aw)
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Ελαιόλαδο
Μέλι
Σφάγια
Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
Υπηρεσίες R & D
Αγροτικά
Έδαφος
Φύλλα
Λιπάσματα
Ζωοτροφές
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
Επιχειρήσεις Τροφίμων
HACCP Codex Alimentarius
ISO 22000 (HACCP)
FSSC 22000
BRC Food Technical Standard
IFS (International Food Standard)
Σήμανση Vegan / Vegetarian
Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
Διαχείριση Ποιότητας
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
Πιστοποίηση
Άρθρα – Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
Οδηγίες δειγματοληψίας
Ευκαιρία Εργασίας
Εταιρικό Προφίλ
Διαπίστευση ISO 17025
Όροι & Προϋποθέσεις
Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
Εργαστηριακές Αναλύσεις
Νερό – Απόβλητα
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
Θαλασσινό Νερό
Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
Τρόφιμα
Διατροφική Επισήμανση
Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
Χημική Ανάλυση Τροφίμων
Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
Βαρέα Μέταλλα
Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
Αλλεργιογόνα
Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
Αναλύσεις Halal
Ενεργότητα Νερού (aw)
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Ελαιόλαδο
Μέλι
Σφάγια
Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
Υπηρεσίες R & D
Αγροτικά
Έδαφος
Φύλλα
Λιπάσματα
Ζωοτροφές
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
Επιχειρήσεις Τροφίμων
HACCP Codex Alimentarius
ISO 22000 (HACCP)
FSSC 22000
BRC Food Technical Standard
IFS (International Food Standard)
Σήμανση Vegan / Vegetarian
Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
Διαχείριση Ποιότητας
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
Πιστοποίηση
Άρθρα – Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
Οδηγίες δειγματοληψίας
Ευκαιρία Εργασίας
Menu
Εταιρικό Προφίλ
Διαπίστευση ISO 17025
Όροι & Προϋποθέσεις
Πελατολόγιο – Υπηρεσίες
Διακρίσεις – Συνέδρια – Δραστηριότητες – Κοινωνικό Έργο
Εργαστηριακές Αναλύσεις
Νερό – Απόβλητα
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα (Legionella spp)
Πρόγραμμα Ελέγχου για Λεγεωνέλλα και Ψευδομονάδα σε Νοσοκομεία, Κλινικές κ.ά.
Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
Νερά Κολύμβησης (πισίνες), Ιαματικές Πηγές
Θαλασσινό Νερό
Υγρά/Στερεά Απόβλητα – ΒΙΟΚΑ – ΧΥΤΑ
Νερό Σκυροδέματος – ΕΛΟΤ EN 1008
Τρόφιμα
Διατροφική Επισήμανση
Πλάνο Αναλύσεων και Δειγματοληψίας HACCP
Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων
Χημική Ανάλυση Τροφίμων
Αφλατοξίνες – Μυκοτοξίνες
Βαρέα Μέταλλα
Ιχνοστοιχεία και Βιταμίνες
Πρόσθετα και Συντηρητικά Τροφίμων
Αλλεργιογόνα
Επιμολυντές Τροφίμων – Τοξίνες
Αναλύσεις Halal
Ενεργότητα Νερού (aw)
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Ελαιόλαδο
Μέλι
Σφάγια
Μικροβιολογικός Έλεγχος Επιφανειών και Αέρα
Συσκευασίες – Μετανάστευση Υλικού
Υπηρεσίες R & D
Αγροτικά
Έδαφος
Φύλλα
Λιπάσματα
Ζωοτροφές
Μικροβιολογική και χημική ανάλυση νερού
Νωπό Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
Περιττώματα Πτηνοτροφικών Μονάδων
Πιστοποίηση – Μελέτες ISO
Προσφορά Πιστοποίησης – Μελετών Συστημάτων Ποιότητας
Επιχειρήσεις Τροφίμων
HACCP Codex Alimentarius
ISO 22000 (HACCP)
FSSC 22000
BRC Food Technical Standard
IFS (International Food Standard)
Σήμανση Vegan / Vegetarian
Μονάδα Εξυγίανσης Οστρακοειδών
Διαχείριση Ποιότητας
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001 / OHSAS 18001 / ΕΛΟΤ 1801
ISO 17025 – Διαπίστευση Εργαστηρίων
Πιστοποίηση
Άρθρα – Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
Οδηγίες Παραλαβής και Αποστολής Δειγμάτων
Οδηγίες δειγματοληψίας
Ευκαιρία Εργασίας
[cmplz-document type=”cookie-statement” region=”eu”]